معاكم اخوكم الشفت \ هيثم كاريكا \انا هقد لكم طبق اليوم\ الطبق عبارة عن\ رقاق الجولاش المحشية بصدور
الفراخ و البيض المسلوق\ الخطواط \ نصف ك جولاش \ 10 بضات مساوقين متقطعين نصفين \ ثوم \ بصل \ بهرات \ ملح \ زيت و يا ريت يكون زيت زتون \ الخطواط \ نجيب صنية مصطحة \نجيب طبق غويط صغير\ نجيب الجولش نفردة \نجيب الطبق نديف فية التوابل من كل شى ملعقة شاى ونديف عليهم الزيت ونقلبهم على بعض\ نجيب رقاق الجولش نحت مقدار من التوابل ثم شريحة من الفراخ والبيض ثم تلف وهكذا \ ثم توضع بصفوف متسوية على الصنية المصطحة ويضاف على الرقاق الملفوفة زيت الزتون و توضع فى الفرن لمدت 10 دقاق او ربع ساعة ثم تقدم على اى شكل يحب\\ من مستر شفت \ هيثم كاريكا